Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dukker? ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Jeg er ked af at dig og din veninde ikke er veninder mere, men på den anden side er det måske ikke en super god veninde hvis hun kun vælger dig når hun ikke selv har andre?

Jeg håber og VED at du snart finder nogle andre personer som kan blive din veninde/ven. I din alder skifter man meget hurtigt venskaber.

Ang dukkerne. Jeg har leget med dukker til jeg var 13-14. Jeg fik et dukkehus da jeg var 12. Jeg havde det og legede dagligt med det indtil omkring de 14-15 år.
Dengang var det også helt normalt at have Build A Bear med i skole i 4. klasse (fx).

Jeg er ked af du føler at det er et problem at lege (bla med dukker) for det gælder om at være barn så længe man kan! 🙂
Måske du føler et pres på omverdenen fordi der er så meget fokus på at man ikke leger mere når man er 14?

Knus – håber du kan bruge min kommentar. Om ikke andet så du ikke føler dig helt alene med det du går med.

  • Anonymous, 18 år

hey du har du prøvet at snakker med dine venner / veninder om hvordan du virkelig har det. for det kan jo være at de ikke ved hvordan du har det

  • hjælper altid gerne, 14 år

være glad for de menesker du har om dig og så hvis din venner ikke kan se hvor en sej og fantastik pige du så er det dem der går glip af en mega Nice person som er inden i dig 🙂

  • hjælper altid gerne, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat