Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengevenner er uvenner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Altså hvis det var mig der beefed med en så vil jeg nok helst man bare lod det ligge

og os drenge kommer over det efter noget tid og bliver venner igen

nok et rimlig dårligt råd men ja

  • Bare mig, Dreng, 14 år

Hej pige på 14.

Nu tror jeg ikke at det kommer an på kønnet men jeg synes at det kunne være en god idé at høre begge parters forklaring. På den måde kan du se det fra begges perspektiv og se om de ikke kan tilgive hinanden.

Hvis det ikke virker så bliver du nød til at lade det ligge og lade dem løse det, husk at det ikke er dit ansvar at løse deres problemer.

Venner kommer og går selvom det er hårdt, man kommer over det og bliver venner med nogle nye. Det er sådan vi mennesker er lavet.

Jeg håber de bliver venner igen.

  • Kdkdk, Dreng, 16 år

Tal med dem begge og se hvad de har at sige. Se om de ikke kan blive venner igen.

  • Djekk, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat