Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengevenner

Hey jeg er en pige på 13, j

eg har enormt mange gode drengevenner

og elsker dem så højt (på vennemåde)

og vi har det bare altid så sjovt sammen,

men problemet er bare at jeg også gerne

vil have lidt flere pigevenner end hvad jeg har nu,

har også nogen rigtig gode nu,

men har flest drengevenner

og føler bare ik rigtig jeg passer ind ved pigerne…

hvad gør jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror bare du skal være glad for de venner du har. Om de er drenge eller piger betyder ikke noget. Jeg har både veninder og drengevenner, men dem jeg er mest tæt med er drengene.

Ved ikke hvorfor, men jeg stoler mere på drenge og de behandler en bedre og jeg er aldrig uvenner med dem. Jeg har mange gange prøvet at veninder spreder løgne og lyver og sådan noget, men det gør mine drengevenner ikke.

Så mit råd er bare at være glad for dine venner. Om de er piger eller drenge er ligegyldigt. 😁

  • Olivia, Pige, 16 år

Du interesserer dig måske bare for de samme ting som drengene fra din klasse eller whereever. Venner er venner.
Men hvis du gerne vil ha pigevenner kan du prøve at se om de har noget til fældes med dine drengevenner.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat