Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengevenner? (:

Hej, jeg er en pige på 17 år og går i 10 klasse lige nu.

Jeg starter i gym efter sommerferien.

Jeg fik i tip til når man skal starte i gym, det lyder:

lad vær med at bruge alt din på at tænke på kærestehalløjsa,

bare bliv venner med en masse piger og! drenge og tag tingene som det kommer.

Tror ikke jeg er den eneste der nogle gange føler sig lidt desperat efter en kæreste.

Men det vil være så rart hvis jeg bare kunne glemme lidt om alt det kærestefis

og i stedet bare få en masse venner, piger og drenge.

Mit problem er bare at jeg føler det kan være lidt svært

at komme tæt nok ind til drenge at man kan blive gode venner eller bare venner.

Så har i ikke nogle tips og råd til hvordan man “score” sig nogle gode drengevenner.

Håber i kan og vi hjælpe mig med tips og tricks ((:

på forhånd takkk

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Vær dig selv. Se dem som en flok piger (hved godt at de opføre sig anderledes)

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg har selv en masse drengevenner, og du SKAL bare være dig selv. Et råd du nok også har fået af vide før, men det er bare vildt vigtigt. Drenge kan også godt lide, når man ikke spiller dyrebar. Prøv at snakke med dem om, hvad de godt kan lide at lave, og så skal du ikke prøve at score dem, for så tror de, at du vil være kærester med dem, og det kan godt være, at de ikke gider tage dig som en kæreste, også holder de bare lidt afstand til dig.
Jeg håber du kunne bruge mine råd, og held og lykke!

  • Anonym, Pige, 11 år

Hey jeg har faktisk lidt i sammen periode som dig. Jeg har valgt “holde en pause ” jeg har aldrig rigtig haft en kæreste men bare tænke på skolen fokusere på det og samtidig laver drenge venner godt tips ikke gør det til en fest men ellers ja

Eller jo du må godt gøre det til fest der nok bare store Sandsynligheden for han ikke vil det samme men ja håber det hjalp dit problem

  • Dreng, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat