Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengevenner

Hej børnetelefonen.

Jeg har en bedste ven men det er en dreng.

Mine venner driller nogle gange med at vi er kærester men det er vi altså ikke.

Jeg syntes det er meget irriterende for jeg vil kun være venner med ham.

Hjælp hvad skal jeg gøre😬🤯

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er fedt at havde drenge venner, og det kan senere hjælpe dig mere end du aner, med (drenge) pis på hvad alle andre taler om, det er dig og ham der kender sandheden og inderst inde ved alle andre det også

  • Anonym, Pige, 14 år

Drenge er de bedste venner man kan få! Hold fast i ham!
Hvis både din bedste ven og dig ved, at i ikke er mere end venner, så kan de andre ikke gøre jer noget!
Husk, det er kun sjovt og drille, hvis der kommer en reaktion fra dem man driller 😉

Da jeg var på din alder, svarede jeg altid mine venner igen, og de holdt først op da jeg sagde:”hvad hvis vi er mere end venner? Hvad så?”
Og så ignorerede jeg det derefter, og det stoppede så.

Jeg vil råde dig til, at sige det ikke er sjovt, og hvis de forsætter, så bare ignorer dem! Så er de ikke det værd 🙂

  • Hej, Pige, 17 år

Jeg har mange drenge venner flere ind pige venner point er altså alle har jo drenge og pige venner og det synes jeg er fint nok senere i dit liv er det godt at have drenge venner

  • Nat, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat