Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengevenner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Du skal bare være venner med ham og lukke din øre for hvad de andre siger. Om nogle år vil alle have venner fra det andet køn og her står du, din heldige kartoffel med din bedste drenge ven.

-Girlypop

  • Girlypop, Pige, 13 år

Hej
Det der problem havde jeg også, der var jeg bare lidt mindre end dig. Nå men altså, jeg blev drillet ret meget med at jeg havde en rigtig god drengeven, og jeg hadet de blev ved og ved med at drille, så det jeg valgte at gøre, var at ende venskabet – og det fortryder jeg så meget. Jeg fortryder at andre nærmest kom til at vælge hvilet køn jeg skal være venner med, det er bare forkert. Jeg har ikke et godt råd til hvordan du får dem til at stoppe, men det jeg egentlig ville sige, var bare at du må ikke stoppe jeres venskab fordi de andre driller jer!!! Og jeg ville også lige sige at snart får mange piger drengevenner i din alder, og måske tror jeg egentlig at dem der drillerr jer, er jaloux fordi du kn tale godt med en dreng – ret typisk i din alder.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej

Det er fedt med drenge venner, og hvis du har det godt med, at i er venner så bliv ved.😊

Med dem der driller jer kan du, enten luk ørene, de er bare jaloux på jeres venskab, eller sig det til en forældre/lære (ihvertfald en du tør tale om følelser med) det hjælper altid mig
Håber det ku’ bruges

-Anonym13

  • Anonym13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat