Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengetanker?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej forstår godt hvorfor du spørg. Os drenge og piger er forskellige og vi tænker ikke ens det er helt rigtigt. For os drenge holder ting skjulte fordi vi ser det med at vise følelser som svagt og usejt.

Jeg personligt er bange for at fremstå svag, ved at vise andre hvordan jeg har det og er. Vi er heller ikke ligeså meget flokdyr som piger og har ikke behov for at dele alt med venner som jer piger.

Den eneste person jeg stoler på og deler følelser, hemmeligheder og tanker med er min søster. Grunden til jeg stoler på hende er fordi jeg ved vi har hinanden og vil gøre alt for hinanden.

Hvis du vil have dine drengevenner til at have samme tilknytning til dig skal du vise du elsker dem og bekrymrer sig om dem det kunne fx være at give en krammer og spørge om de har det godt. For det giver dem en tryghedsfølelse.

Håber du kunne bruge svaret:)

  • Emil, Dreng, 15 år

jeg er også en pige der har lidt de samme følelser. Der er ikke mange drenge der har lyst til at tale om følelser da det kan få dem til at føle de er svage. der er en dreng jeg kan lide og han er slet ikke den samme når han er med mig og når vi er med andre mennesker. han er altid sød og lidt mere åben når vi kun er os to eller få andre mennesker. det er helt naturligt og det vil langsomt ændre sig jo ældre vi bliver.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej.
Du siger at du har mange drengevenner. Det vil sige at de jo nok synes at det er lidt sent at du er en pige og hænger ud med dem. Jeg tror at de synes det er lidt akavet hvis de viser følelser
Hejhej

  • Laura, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat