Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge i min klasse laver ikke noget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 13 eller hvad man nu skal kalde det.

Jeg kender godt selv det problem for har det også selv en gang i mellem og syntes det er fedt at du tør at skrive det om det så er anonymt eller ej for det havde jeg nok ikke gjort.

Men mit gode råd er nok at sige til en du føler dig tryk ved i din klasse at du har tænk på at skifte skole også se hvordan han/hun reagere for det kan godt ændre meget. eller stå ved din mening når du spørg drengene om de kan være sammen for det kan du også komme langt med.

Men forstår godt vis du har svært ved at sige det, for det havde jeg også lige til at starte med men nu er jeg kommet ud med meget i min klasse og de fleste har tid til mig.

Altså vis du er meget indad vendt så prøv at spørg en voksen du er tryk ved og spørg om den her person ville sige det i klassen og se om der er nogle der måske har det på samme måde.

Håber du kan bruge mit råd jeg gjorde mit bedste.

Hilsen sød pige der hjælper

  • nu en meget glad pige, Pige, 13 år

Hej
Jeg synes du skal tage en snak med drengene i din klasse om hvordan du har det, jeg tror virkelig godt de kan forstå dig hvis du fortæller dem alt det du lige har skrevet. Jeg synes personligt ikke at der er grund til at flytte skole hvis det nu ændre sig ved at tale med dem

Håber mit svar hjalp

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, der er også kun en dreng i min klasse der tager intiativ. For ham er det ikke en dårlig ting, alle pigerne vil være sammen med ham (fordi de andre er gamers). Mit bedste råd er nok at forslå læreren at planlægge flere aktiviteter efter skole. Vi har sådan noget i min klasse, hver måned er der en gruppe der holder et aggengiment, det gav os bedre sammenhold

  • Ksksk, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat