Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det er jo ikke det samme som det var en gang…

Hej,

Jeg skal konfirmeres i 2021 (på det tidspunkt går jeg i 8. klasse).

Jeg skiftede fra folkeskole til privatskole i sommerferien til 6. klasse (jeg var altid den meget upopulære og sære pige, der altid sagde ting som “adddddd nu er jeg kommet i gruppe med ‘Ole’ igen. Og det er bare IKKE den person jeg er nu!).

Men det betyder at jeg skal gå til præst og konfirmeres med nogle fra min gamle klasse (det er kun nogle fordi at klasserne på vores skole blev delt op, men jeg nåede aldrig at gå i en af de nye klasser).

Det har jeg det rigtig stramt med, fordi

1: jeg skal ikke gå sammen med de to piger jeg stadig har kontakt til, da de skal med til min konfirmation,

og 2: de to piger har sagt ting som: hende her, og hende her er blevet en kæmpe b*tch, og nu er denne her, og denne her blevet populær. det gør mig rigtig nervøs for at møde dem igen, for det var SLET IKKE sådan da jeg sidst så dem i 5. klasse.

Kort sagt, er jeg bare helt vildt nervøs for at jeg tror at det hele er på én måde, men det i virkeligheden er helt anderledes.

Der er fx. denne her pige vi lige kalder X, der åbenbart har forandret sig helt sindsygt. hun gik fra at opføre sig som den stille uskyldige pige til lige pludselig at være hende der lægger billeder af hende selv, nærmest nøgen, på Instagram.

Hvad skal jeg gøre?

Hilsen en helt ekstremt nervøs pige!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med dine forældre om det.
Måske har de en ide til noget.

  • Pigen, 16 år

Jeg fik lov til at konfirmeres med min nye klasse, også selvom jeg kom sent ind, måske kan du spørge en lærer og åbne op?

  • Hej, Pige, 14 år

Du kan prøve at tage kontakt til de piger der har sagt alt det der, fx. Du kan skrive til dem : hey har hørt nogle rygter om at i siger at jeg er blevet en kæmpe b*thc, vil bare lige høre om det passer. Ved godt det graver en masse mod en Du må bare prøve at springe ud det, har selv prøvet det.

  • Ast12345, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat