Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De holder mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Okay har selv prøvet det her med min bedste veninde på 6 og et halv år . Det hele skete sådan at vi var venner med en pige lad os kalde hende karla. karla var med mig og min bff i 3-4 måneder og hende og min bff var sammen hele tiden og det gøre mig lige så ked af det som dig men så fandt jeg ud af at min bffvar jealus på at jeg ga karla opmærksomhed og så fandt jeg ud af at hun var en toxic veninden. Men vi er okay nu og lærene hjalp os

  • Anonym, 12 år

Hej en ked af det pige
Jeg føler 100% med dig. Jeg har også selv prøvet noget lignende, og det var forfærdeligt. Men det bedste jeg kan foreslå dig er at spørge hvorfor også selv om du ikke har lyst. Du skal selvfølgelig ikke kun spørge din “bedste veninde” men dem alle. Og hvis de lyver så giv dem måske lidt plads, og find nogen flere venner. Det er aldrig godt kun at have et par venner, man skal have mange, fx nu hvor du har brug for nogen flere.

  • Den medfølende pige, Pige, 12 år

jeg føler mig også udenfor nogle gange men snak med din mor eller din far det hjælper og de hjælper også dig med at få det beder

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat