Brev

Dans

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har du snakket med hende om hun skal gå på holdet? PS hvad er det for noget dans jeg er også en danser her😊

  • Anonym, Pige, 14 år

Sjov historie, da jeg selv var 13 kom vores forældre i tanke om, at min lillebror og jeg skulle lære at danse. På det hold jeg kom til at gå på gik der også en anden dreng fra min klasse, som jeg egentlig aldrig havde snakket med. Det kom vi så til og vi blev faktisk rigtig gode venner og er det stadig. Det lyder jo som om, du virkelig gerne vil gå til dans og så synes jeg ikke du skal lade dig standse af hende veninden der (eller hvad hun nu er). Så jeg synes bare du skal gå til dans og hvem ved? Måske det faktisk bliver rigtig sjovt at gå der sammen med hende? Du skriver jo, at hun faktisk nogle gange er sød og rar at tale med. Ellers er der sikkert nogle andre på holdet, du vil komme godt ud af det med. Dans er skidesjovt, (det har jeg også måttet indrømme over for min mor😃). Jeg ville så meget ønske, at jeg kune lokke min kæreste med, men hun gider ikke. Så det er bare med at komme afsted, du vil helt sikkert ikke fortryde det😊

  • Anonym, Dreng, 19 år

Hejsa!

Jeg har også sådan en pige fra min klasse.
Og går også på et dansehold med en fra min pallelklasse hun er ligesom den du har beskrevet. har overvejet at stoppe men hvis du virkelig elsker dans synes jeg at du skal tale med en tæt ven eller vis du er modig nok tale med hende. Jeg ved godt det kan være mega svært men måske skal du bare prøve at tænke på det positive om hende? Ellers kan du også prøve at finde et nyt dansehold
Hvis du ikke kan være sammen med hende! Knus en

  • S, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat