Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush problemer

Hej bt

jeg er 10år. jeg går i 5. klasse.

jeg har et crush som mange nok har eller har haft.

det eneste problem er at en af mine venner har den samme person som crush

og jeg er bange for at spørge om vi skal være kærester.

jeg er bange for at min ven bliver kærester med hende.

K.H

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 10 år, prøv, at skriv et kæstebrev, hvor der selvfølig, står fx elsker dig, eller noget. Og skriv “spørg kun dem du kan lide om det er dem der har skrevet brevet”😊 håber du forstår og, at det hjælper.
Kh *****

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Godt råd, men synes heller du skal lave et kærestebrev og så skrive

Hej jeg har kunnet lide dig for lidt tid
Følger du det sammen

Ja: Nej: Måske:

  • Ehhh, Dreng, 16 år

Hej dreng på 10 år. Jeg ville på ingen måde skrive et brev eller noget som helst. Hvis jeg var dig ville jeg snakke med din ven om det. Hvis i begge kan lide hende, så tal sammen om i faktisk ville kunne holde ud at i ser jeres ven med den pige i kan lide, hvis i ikke kan, så heller have et venskab over kærlighed. hvis en af jer ender med at blive kærester med hende, og den anden ikke kan lide det, er et venskab røget i vasken. og et venskab er altid bedre end kærlighed. da kærlighed i den alder ikke er helt det samme som når i bliver ældre. Håber det hjalp 🙂

  • -, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat