Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush og bff problem…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal konfrontere hende ansigt til ansigt. For hvis du har fortalt hende at du har et crush på ham så kan hun ikke være bekendt at skrive/ flirte med ham og ja jeg tror at hun holder noget hemmeligt for dig. Hvis du spørger hende ansigt til ansigt så er det meget sværere for hende at ignorere dit spørgsmål. Og hvem ved måske tager jeg fejl og måske gør jeg ikke den eneste måde du kan finde ud af det på er at spørge hende FACE TO FACE!
KH Den forstående♡

  • °Den forstående°, Pige, 12 år

Den barske sandhed er nok at hvis hun har lyst til at skrive med ham fordi han og hun har en gensidig interesse, er det ikke forkert af dem nu når i ikke selv har noget. Det er nok også lidt vigtigt at du er lidt mere rolig overfor din veninde for at hun ikke begynder at synes noget mærkeligt omkring. Hvem ved, måske var hun bare ikke ved telefonen da du spurgte om han flirtede med hende??

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat