Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedste ven?

Hejj

Jeg har en bff som jeg har været venner med siden 0 klasse

men jeg begynder at tvivle om hun faktisk kan lide mig

Fordi hun bliver ved med at kommentere på min krop

og sige ting som ikke er særlig rare

hun bliver ved med at sige jeg har tykke lår

og at jeg opfører mig som en voksen

jeg hved ikke om hun virkelig er min bff

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er meget normalt at prøve på at udpege andres usikkerheder når man selv er usikker.. Når hun påpeger ting ved dig på end negativ måde handler det nok mere om hende selv end dig!

  • Anonym, Pige, 18 år

hey
Min BFF gør lidt på samme måde eller hun skinnyshamer mig bare istedet for men det er virkelig ikke rart min ven virker også sur på SMS og sådan så jeg ved hvordan du har det jeg er virkelig ked af høre det måske sig det til dine forældre de kunne sige det vidre til hendes forældre

håber mit svar hjælper

  • ano pigen, Pige, 12 år

Hej.
Jeg kan jeg da godt forstå at du bliver i tvivl om hun egentlig er din bff når hun snakker til dig på den måde. Jeg syntes at du skal snakke med hende om hvordan du har det.
Kh T

  • T, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat