Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona

Jeg er en dreng på 14 år

Jeg sidder på min computer og snakker med min klasse

men jeg vil ud med mine venner

hvordan er det mulig at være sammen med dem?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv prøvet det og jeg syntes det hjalp at FaceTime med dine venner og lave noget sjovt og virkelig mærkeligt sammen eller være sammen fysisk evt. have undervisning sammen på samme computer eller gå en tur i kan også spille onlinespil sammen

  • Kald mig Alex, 12 år

Hejsa. Jeg har selv haft det på samme måde. Det jeg gjorde var at f.eks. gå en masse ture sammen med mine venner, men afstand. Og det gjorde også ofte at vi så havde lyst til at ses igen. Du kan jo spørge dine forældre om du må få en ven, eller flere, som du godt må have med indenfor (hvis vennen og dine forældre synes at det er Ok).
Og jeg tror bare man skal springe ud i at spørge. Det værste man kan få er jo et nej. Og jeg er sikker på at der er mindst en af dine venner som godt gider at gå en tur med dig, eller være sammen på en anden måde 🙂
Håber det var hjælp nok!

  • Anonym, Pige, 13 år

Du kan skivet det til dine lærer På Themes så kan de Andre i din klassen ikke se høre det håber du bruge det og forstår det held og Lykke PS undskyld hvis du ikke forstår det er os ordblind så det er svært at staves Nå man er ordblind Kram Til dig fra mig er en piger som hedder Sofia som er 17 år vil altid hjælpe ander børn

  • Sofia, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat