Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snakker de dårliget om mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Jeg forstår godt at du er bekymret om de her ting, og det har jeg også selv været i to forskellige vennegrupper. Jeg endte selv med at være ret ligeglad med det, men det er ikke alle der kan det. Hvis du har det dårligt med at de snakker grimt om andre og bliver bekymret at de siger de samme ting om dig ville jeg anbefale at få en ny vennegruppe, men jeg er trods alt ikke dig og kan derfor ikke bestemme dit liv eller vide hvad der er bedst for dig. Venlig hilsen N0

  • N0

Jeg har selv haft det præcis som dig og ved lige hvad det er du snakker om. Min venne gruppe snakkede hele tiden om hvor grimme folk var og hvad de gjorde forkert selv om de ikke rigtig gjorde noget men altså virkelig vare sig at du synes det er noget pjat at gå og sige sådan noget om andre fordi man er jo ikke bedre selv og hvis de bliver sure over at man er ærlig over for dem så er de nærmest ikke ens venner så jeg håber at du kan få sagt til dem hvordan det er du føler håber det hjalp 😊

  • Anonym, Pige, 12 år

Du er jo ikke tvunget til at sige det til dem:) Du kan jo bare vente til det føles rigtigt. Men det lyder ikke som en særlig dejlig vennegruppe. Måske du skulle prøve at lægge tankerne væk og fokuser på de mennesker du kan lide og stoler på. Men du ville jo heller ikke være med i en gruppe hvis folk ikke kan lide dig:) Så de godt kan lide dig. Og jeg har personligt ikke haft problemer med aldersforskel i grupper. Det gør det tit sjovere.

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat