Brev

BFF❤️‍🩹

Hej jeg er snart 12

og jeg har en BFF/tror jeg da,

Men min bff leger meget mere med de andre i klassen end mig

og hun griner os meget mere med dem😭

føler mig ensommmm😭😭😭😭😭❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej du kan jo spøger om hun kan være sammen eller noget måske sove sammen så kan du jo spørge om i er bff’er og om hun vil være bff og vis hun nu siger at i er bff så er det jo nice. men nu vis ikke så prøv og blive bedre venner med hende

  • anonym, Pige, 11 år

Hej jeg forstår at du er ked af det,

Det kommer nok dsv til at ske mange gange men du ender med at finde ud af hvem der er dine rigtige venner… Men spørg hende om hvordan hun har det med det… Og der er rigtig mange der har det præcis ligesom dig. Har også prøvet det, men du skal være 100% ærlig overfor hende. Måske finde nogle andre at lege med når hun leger med nogle andre så du ikke føler dig ensom.

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Hej
Jeg er også en pige og jeg har også prøvet det helt sammen som dig.
Jeg synges du skulle spørger hinde om i stadig er bff eller spøger hvorfor ikke er sammen med dig.

Vh pige på 12♥️

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat