Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bedstevenner er kærester!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år
Kan godt følge dig i at du bliver ked af det jeg blev også ked af det der min kærst slog op og blev kærester med min bedste vindende men så om fredagen der skulle vi have madkunskap hvor eg fik ham til og slå op med min bedste vindende og så kunne jeg blive kærester med ham igen .
Men hvis du har din bedste ven på messenger eller snapcaht kan du jo skrive til hende og sige at du følger dig rat ensom fordi hun vælger og være sammen med sin kærst i stedt for dig og at du rigtig gerne ville være sammen med hende

Kan godt forstå at du er rigtig ked af det

Kærlig hilsen den pige der har det svært

  • den pige der har det svært, Pige, 12 år

Kære pige,
Jeg synes, at du bør snakke med dem omkring det. Jeg er sikker på, at det på ingen måder har været deres intention, at du skulle være det tredje hjul; desuden tror jeg, at du vil kunne sætte tingene i perspektiv for dem – de har måske ikke opfattet det hele på samme måde som du.

Held og lykke med det hele!!

  • En tilfældig pige, 19 år

Jeg kan godt forstå at det er frustrerende for dig, og at du kan føle dig glemt/ensom. Men de gør det sikkert ikke med vilje, ja måske har de ikke engang opfattet at du føler dig lidt udenfor. Derfor synes jeg at det kunne være en ide at tale med dem om det, så de bliver opmærksomme på hvordan du har det med det. Man kan nemlig nemt komme til at glemme andre omkring sig, også ubevist🙂 Men derfor, selvom de nok ikke gør det med vilje, kan jeg godt forstå at det ikke er rart for dig. Men da I er så tætte venner, tror jeg bestemt at det kunne være en mulighed at tale sammen med dem, det hjælper altid at få sine tanker/bekymringer ud. Snak evt. Også med dine forældre om det😊

  • Hjælperen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat