Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedstevenner eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.
Jeg kan sagtens forstå at du synes de ting hun gør er nederen. Men måske du skulle prøve sige det til hende? Altså at du savner da I var meget sammen osv.
Grunden til at hun gør det kan, altså også være fordi hun er ked af at du skal skifte skole, og derfor er bange for hun ikke rigtig har andre gode venner, og derfor prøver hun med det samme at være sammen med andre. Det kan også være grunden til at hun reagere som hun gør.
Hvis du tager mod til dig og prøver spørge hende, hvorfor hun gør som hun gør, og hun stadig ikke laver om på det, så er hun altså ikke det værd.
Jeg ved det kan være hårdt, men husk en rigtig veninde vil altid være der for en!
Håber at I bliver bedstevenner igen, og håber du kunne bruge mit brev til et eller andet.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 12 år. Måske er din veninde bare så ked af det og så depserat fordi du skal flytte at hun bare prøver at skifte dig ud og lade som ingenting for at få det hele til at gå væk. Tag og snak hende om det😊

  • Kartoffelsalat, 13 år

Hej
Ved hun godt at du skal flytte? Jeg tror det har gjort hende lidt bange/ked af det (hvilket selvfølgelig ikke er din skyld) så hun er begyndt at lede efter nye veninder så hun ikke kommer til at være alene når du rejser. Jeg tror det er fordi hun elsker dig så meget at hun bliver på den måde. Bare sig hvad du føler til hende💞

  • Hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat