Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedste veninde problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej,jeg kan godt forstå at du er bange for at miste hende for jeg har selv prøvet det og jeg tænkte at det var godt og få svar fra en der selv har prøvet det.jeg synes du skal snakke med nogen som du føler dig ryk ved,jeg snakkede fx med min anden veninde om det og det hjalp lidt.du kunne også begynde på at gøre noget nyt for at se hvordan hun reagere
(altså kun hvis du vil )men det kunne godt skabe mange spørgsmål…..men hvad gør egentlig at du tror du kan miste hende? prøv at tænk over det……….VH pige man kan stole på-
gir dig en masse held og lykke

  • pige man kan stole på, Pige, 9 år

Hej søde pige på 14 år.
Jeg kan virkelig forstå det er svært!
Jeg stod selv i den situation et års tid siden og det var vildt svært at forholde sig til.
Min veninde fik andre værdier og andre venner.
Men det vigtigt at huske at folk ændre sig, især i vores alder.
Jeg har stået i sådan en situation flere gange end den jeg nævnte. Den ene gang voksede vi fra hinanden, og nu ca. et år efter er vi vildt tætte igen! Den anden gang har vi ændret os sammen.
Måske er i ikke altid sammen ligeså meget som før, men det betyder ikke jeres venskab og dens værdi er mindre. På nogen som helst måde!

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
Jeg tænker ikke at hendes stil, og måder at udtrykke sig på nødvendigvis betyder at hun ikke stadigt holder af dig. Men jeg kan godt forstå at du kan blive bange for at miste hende. Jeg har selv stået i en ligende situation, hvor jeg blev uvenner med de to eneste venner, jeg på daværende tidspunkt havde. Det var virkelig hårdt, men med tiden blev vi venner igen. Jeg tænker bare at du ikke må tage sorgen på forskud. Hvilket betyder at du ikke skal tro du har mistet hende, når hun jo stadigt siger at i er venner. Alle mennesker forandrer sig og det din veninde går igennem er jo bare en fase. Og hun udtrykker også at i stadig er bedste veninder. Men måske prøv at snakke med hende om det. Og vis det ikke hjælper kan du jo prøve at lave nogle af de ting hun er kan lide at lave. Som at prøve at lave tiktoks, selv om du måske ikke bryder dig så meget om det. Bare prøv nogle af de interesser hun er begyndt at foretage sig. Det kan være i kan få et godt grin sammen:)

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat