Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barnlig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey det er okay!❤️
Husk på ALLE har bare lidt barnligt i sig!
Og man kan også blive for hurtig voksen og stor. Så ja du er lidt barnlig men det er godt at være barnlig hvis du spørger mig lige på det punkt du snakker om i dit brev❤️
Og det er mega fedt du kan lege med din lille søster💪🏼 Det er alså ikke alle der gør det!
Håber mine råd hjælper dig❤️

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Hej
Det er helt okay, at du leger. Jeg har selv over 100 bamser. Ja det er rigtigt. Jeg leger også lidt med mine to lillesøstre på 9 og 6. Og husk det er helt fint du leger.

Kh dyrepigen

  • Dyrepigen, Pige, 13 år

Hej pige!
Jeg er 16, og elsker stadig at lege!!!🥳 Man bliver aldrig for gammel til at lege. Der sker ikke noget ved at lege. Det giver ingen skræmmer på værken dig eller andre, så selvfølgelig er du ikke for gammel til at lege! Det er helt opdigtet, at man ikke må lege som teenager. Grunden til at teenagere normalt ikke leger, er fordi de har mistet interessen, men det har du tydelig vis ikke, så bare leg løs! Leg til du ikke gider mere! Det handler ikke om at blive (for gammel). Det handler om at gøre det som man lyster, for hvis ikke du gør det du vil, vil du savne det, og det vil du fortryde.

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat