Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle andre….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 12. Jeg forstår dig virkelig har lidt den samme føelse som dig da jeg lige er startede en ny klasse her efter sommerferien. Men måske d ikke skulle tænke over det. Og hvis det er svært ikke at tænke over det vil jeg fotælle dig en ting du kunne prøve det jeg gjorde som hjalp jeg havde det som dig så fandt jeg noget på dr tv der hedder alle de andre så så jeg det også forstod jeg at jeg ikke var den eneste der havde det sådan og stod med den føelse. Og de der piger der tar deres fars dankort de gør det bare for at være ” seje”. Hvilket ikke er sejt.

  • julie, Pige, 11 år

Hej. Havde det også lidt på samme måde. Mine gamle venner tog altid ind til byen i weekenderne og købte nyt tøj. Jeg havde ikke rigtig råd, så jeg lod vær med at tage med, og synes det var pinligt at jeg ik kunne købe noget.
Jeg passede ikke helt ind med dem, men så fandt jeg en virkelig god veninde og hun havde det på præcis samme måde som mig. Vi klingede godt sammen og forstod hinanden.
Så det ville nok være mit råd: måske finde en ny ven der kan være sammen med dig, uden at i altid skal shoppe? 🙂

  • Pige, Pige, 13 år

jeg kan give dig tre råde nummer
1. du kan spørger om du kan få lidet flere penge af små jobs vis det ikke hjælper så har jeg et nummer to valg mulige hed
2. at du dropper dem og kommer med til nogen andre eller nummer
3. at du kan prøve at spøger om du må få discord og joine Robinsamse discord sever hvor alle folk er søde og så kan du blive venner med nogen af dem så kan du mødes med dem og lave noget sjovt

men hvis det ikke hjælper så kan du læse noget andres råde

  • Banan, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat