Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavet stilhed med en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg synes at det er fedt, at du gerne vil tage hende med ud at spise. Nogle gange føler jeg at alt skal foregå over internettet og telefoner. Og jeg tror ærligt at der ikke er så mange drenge der tør at gøre det som du tænker på at gøre. På den “gammeldags” måde.

Måske skal i den første gang i mødes igen (selvom det er svært at koordinere) bare gå en lang tur, snakke og spise en is? Så virker det ikke helt så seriøst i starten. Så kunne du invitere hende ud og spise efter.
Jeg tror også, som du siger, at det vil hjælpe på det hele.
Det kan sku godt være noget værre bøvl hvis man bare skriver sammen og måske misforstår hinanden.

Jeg håber sådan at alt kommer til at gå godt med den pige!

Hilsen pige på 15

  • Pige på 15, Pige, 15 år

Hej
Jeg er sikker på jeres snak nok skal falde naturligt ind enten i starten eller efter lidt tid om så i vælger at kommunikere i virkeligheden eller over nettet. En god og let start er at snakke om hvad i har lavet de måneder i har været væk fra hinanden, og undervejs/derefter kan du jo spørge ind til det hun har lavet eller hvad hun har af planer for det næste stykke tid. Som sagt, når i lige er kommet i gang er jeg sikker på det falder jer naturligt ind at snakke sammen igen.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat