Brev

Afsløret af veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Det er virkelig ikke fedt. Det kan jeg godt se men, hvad med at snakke med dem eller skrive og være sikker på at de ikk siger det til nogle. Og det er helt normalt st onanere❤️

  • Alma, Pige, 12 år

Synes du skal snakke med dine veninder om det (selvom det er pinligt). Ved self ikke hvordan du gjorde men kan du måske bare lyve som om du gjorde noget andet? Det er jo meget normalt for piger at røre dernede feks tamponer eller at noget “hænger fast” eller du havde fået en skønhedsplet dernede eller noget, måske kan du finde på noget. Synes også selv det burde have været lidt pinligt for dem at have gået ind til det, så tror ikke de siger det videre. Men synes du skal snakke med dem om det i virkeligheden eller over facetime, bare vær ærlig. Hvis det kommer ud er det jo også bare dem der er fkn dårlige veninder, især hvis du siger at du ikke vil have nogen ved det.

  • Hv, Pige, 15 år

En rigtig øv-situation men som en skriver har de fleste nok oplevet at blive busted i noget. Jeg prøvede det selv da jeg sov hos en veninde. Om morgen ville hun i bad først og jeg ved det tar en krig så tænkte jeg ku nå at gnubbe lidt da jeg var lidt horny. Jeg var så optaget af at jeg var ved at komme så jeg ikke hørte hende komme tilbage så hun overraskede mig midt i det hele. Jeg troede også jeg skulle dø af skam men jeg valgte at ta snakken med hende med det samme. Det blev faktisk en god ting for det det var lissom vi fik en hemlighed sammen og blev tættere. Så jeg sys du skal få snakket med dine veninder inden skolen starter igen så i har alt på det rene. Og som en skriver – det er helt naturligt at onanere og de gør det garentrisse også selv.

  • Lea, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat