Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ven uden filter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det helt forståeligt det du siger. Sig til ham at hvis han ikke stopper med at være så højlydt kan du ikke længere være hans ven. Ps begynd at være mere sammen med din vennegruppe istedet for ham 🙂

  • Anonym, Dreng

Hej.

Prøv at sige det til ham men pas på med ikke at lyde irriteret eller sur da man nemt kan komme til det. Du kunne evt. Også vise ham dette brev? Eller sende det til ham. Måske har han en bestemt grund til at være sådan. Mange der er sådan bruger det nemlig ofte som et skjold af forskellige grunde. Vær evt. Lidt sammen med andre men lad vær med at glemme ham. Hvis han ikke forstår dit problem med at han er så højlydt og du bare ikke kan klare det mere er i måske vokset fra hinanden? Tag en lille pause og se hvordan det går? Men igen lad vær med at gå fra at i måske snakker sammen hver dag til ikke at snakke sammen mere. Gør det lidt mere glidende. Så kan du også se om han ændre opførsel.

Håber det kunne hjælpe lidt.

Ha det godt❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

næste gang han siger noget, kan du sige “hallo du siger altid bare det du tænker, kan du ikke tænke dig om før du siger noget, altså ingen syntes det er sjovt” men sig det på en måde hvor du smiler lidt og fniser ind i imellem og ryst hovedet efter dui siger det så det ikke lyder som om du seriøst er vildt sur. fordi det kunne ødelægge stemningen, siden det er noget jeg ville være bange for.

  • m, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat