Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føelser for min bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Af egen erfaring kan jeg sige at alle følelser kan man komme over men det er altid mere spændende at fodre dem og føre dem ud i livet. Livet bliver trist hvis man ikke følger sit hjerte en gang i mellem selvom det viser sig at være noget andet der kom ud af det end man havde forventet.

Hvis du er sikker på at hun ikke har nogen romantiske følelser for dig vil jeg råde dig til ikke at sige noget. Måske sluger følelserne sig selv og i har et godt u-akavet venskab. Det lyder ikke rart og det er det heller ikke. Men hellere beholde sin bedste ven end at miste sin forelskelse.

Bare man acceptere sin situation og sine følelser kan man klare det meste og ofte komme videre. Det kommer ikke til at være din sidste forelskelse <3

Nyd dine følelser mens de er der og se hvad dr sker

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg syntes du skal sige det til hende

Det værste der kan ske er at hun siger at hun ikke har de samme følelser for dig

Men jeg tror ikke jeres venskab bliver ødelagt

Jeg tror bare at forholdet bliver bedre fordi så er du jo mere ærlig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat