Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg stadig være venner med hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes at du skal snakke med din veninde om det. Jeg kan godt forstå dig og det er så godt at du spøger. Håber at i kan forsætte jeres venskab.

  • Pige, Pige, 11 år

Hej pige på 15,

Hvis jeg var dig, havde jeg nok overvejet, hvor vigtig denne her person var for mig, og ud fra det havde jeg taget en snak med hende og fortalt hende, at jeg ikke gad være en del af skænderier hele tiden, og at jeg var lige glad med, hvem der var skyld i skænderierne, men at jeg bare enten bare ville komme videre i livet eller finde en løsning på det. Det er jo for kedeligt at sidde i en situation, hvor man ikke kan være ordentligt venner.

Mvh. dreng på 15

  • Ham, Dreng, 15 år

Hey søde❤️ jeg har også haft sådan en veninde ,jeg skrev ik til hende og jeg prøvet også og sige undskyld men hun sagde også bare jaja ,du skal ik bruge din tid på hende hun vil bare gerne have en opmærksomhed og have at du skal have ondt af hende ,ik brug den tid på hende du er meget mere værd .ik skriv til hende bar glem hende hvem ved det kan være i er venner igen og noget tif fordi hun savner dig fordi du ik skriver,du skal bare være kostbar ,du er helt fantastisk så hun skal ik bruge dig til at løfte hendes selvværd ❤️

  • Du er ik hendes problem, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat