Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blevet for gammel til at rasle?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er ikke ude og rasle, men det er ikke fordi jeg synes det er pinligt, men fordi jeg synes det er sjovere at svare ved døren❤️elsker at hilse på folk der kommer og give dem slik… elsker også sat se folks flotte kostumer❤️ville ønske jeg både kunne være ude og rasle og svare døren men vælger at svare ved døren istedet.

Jeg hilset på alt fra små børn 3-8 år
Til voksne forældre. De fleste der kommer er ca 10-14 år…. De fleste år kommet der også en større gruppe drenge eller piger på ca 15-16 år
( ofte nogen fra min skole eller området, så jeg ved ca hvor gamle de er)

Hvis du har løst så gør det❤️intet pinligt eller akavet over det🥰

Og hvem elsker ikke en hyggelig aften med vennerne og gratis slik❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej der!

Åh, det lyder som en tricky situation, dude! 🤔 Alder kan nogle gange gøre tingene lidt komplicerede, ikke? Her er mine tanker:

1.. Hvis du virkelig vil rasle, så go for it! Måske er det en smule akavet, men det er også en del af sjovet. 🎃

2.. Hvis dine veninder synes, det er barnligt, så respekter det. Men det betyder ikke, at du skal droppe det. Måske kan du hænge ud med de to andre piger fra klassen, der gerne vil rasle.

3.. En mellemvej kunne være at arrangere noget halloween-agtigt uden at rasle. Tænk film-maraton med gyserfilm, eller en lille fest med uhyggelige snacks og kostumer.

Så det er op til dig, hva’ du føler er det rigtige. Måske kan du snakke med dine veninder om det og se, om I kan finde en løsning, der fungerer for alle? 👻

Hilsen, Mig

  • Venlig Person, Dreng, 15 år

Jeg rasle ik fordi jeg synes det ville være mærkeligt hvis en 190 cm man med mørkt stemme, i kostume kom op til folk og bad om slik men jeg synes bare du skal gøre det hvis du vil👅👅👅💪💪

  • Ik for at være negativ, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat