Brev

2 piger kærester?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt se det er en svær situation.
Jeg vil måske prøve at snakke med dem ikke fordi du skal blande dig i d’ers forhold men måske sige mig med om de kan “gemme” det til hvis de er alene. Måske at de kan lave vær med at holde i hånd når i alle går sammen. Og måske også prøve at finde nye venner selvom det er svært men så du ikke kun er sammen med dem.

  • 🌐, Pige, 14 år

Pigen ovenover foreslår du også finder nye venner og det er jeg helt enig i. Man kommer meget hurtigt til at føle sig lidt overflødig og som 3. hjul, jeg har selv prøvet det. Vi var også tre piger der var meget sammen men de to andre havde et forhold til hinanden og det fik mig til at føle mig udenfor lissom du også føler de. De skulle altid LIGE sove sammen uden mig fordi de skulle, ja du ved nok. Og de skulle LIGE have lidt alenetid fordi… Jeg blev lissom hægtet af og kunne bare stå jalux og se til og til sidst begyndte jeg at få andre venner og mit venskab med de to andre gled ud. Så mit råd må også være: find andre venner.

  • H, Pige, 14 år

Hej jeg kan godt se det er en lidt svær situation du står i man kan hurtigt komme til at føle sig udenfor hvis ens venner har et forhold til hindanen for man vil helst ikke blande sig i deres forhold mit råd til dig er alligevel at snakke med dem måske spørger om de ikke kan lade vær med at holde i hånd eller være meget kærlige når i alle tre er sammen om de ikke kan vente til de er alene sammen fordi du føler dig udenfor når de er for kærlige det kan være lidt grænse overskridende for dig håber du kan bruge mit råd

  • H, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat