Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bade med andre?

Har i nogensinde prøvet at bade med nogen?

Altså jeg mener ikke mange sammen efter idræt og sport

men alene to derhjemme?

Mig og min veninde har snakket lidt om

at prøve og bade sammen en dag.

Men jeg ved ikke om vi er helt gamle nok?

Hvad tænker i?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er 14 og har badet med en veninde men jeg vil mene du sagtens kan gøre det selvom du kun er 13. Det vigtigste er at i får det snakket godt igemmen på forhånd, hvad der skal ske osv. Så man er helt tryg ved det. Det er også godt at snakke i badet og få snakket om det bagefter så man hele tiden ved hvad den anden føler. Har man en god veninde er det en god ting at gøre og det var ialtfald godt for os.

  • Søstjerne, Pige, 14 år

Jeg bader tit med min veninde, og det er hyggeligt, i skal bare være sikre på i ikke er usikre ved hinanden og at i er sikre på om i vil vise hele jeres krop

  • Anonym, Pige, 14 år

Det kan være superrart med en bruser og det kan det da garanteret også være når man er 2! Go for it!

  • T, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat