Brev

Ven eller mere?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år
Jeg selv prøvet det samme som dig
Med en dreng fra min klasse
Jeg var også i tvivl om han kunne lide
Mig
Men det vidste sig at han også kunne lide mig og nu er vi kærester.
Så held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 15 år,
Lige pt. står jeg i samme situation, jeg er også begyndt at for følelser for en. Det jeg har gjort for ligesom at vise jeg var interesseret i ham var at vi først tog til den samme fest, og så falte vi i snak hvor efter som du gør med dit crush skriver med ham/hende. Vi skrev så lige som jer hver dag indtil han spurgte om jeg måske havde lyst til at sove hos ham, og jeg sagde ja, den aften/nat dannede vi ligesom et tættere bånd, og vi blev endnu bedre venner, og i her i nat sov vi sammen igen, så det hjælper måske at få ham når i er lidt alene, og så spørge ham og nogle forskellige ting, også selvom det nok er rimelig akavet til at begynde med, men ikke vær bange, fordi det var det virkelig også i starten for mig, men ikke mere.

Held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg tænker at du bare skal slappe af og lave lidt andet end at bare være sammen med ham. Hvis han prøver at opsøge dig igen nok, så vove pelsen og spørg ham “Vil du være kærester?” Eller “Kan du lide mig?”. Du selv vælge.
Håber du kan bruge det til noget.

  • En pige der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Kærlighed

Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere