Brev

Kærestesorg

Min kæreste Som hedder X

hun blive sur fordi hun troede at jeg var “utro”

Vi har ik snakke i 2 Månederne

jeg savner hin fucking meget 😭

hvordan skal jeg Få hin tilbage igen.

Kan i hjælp mig

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

skriv til hende hvordan du har det og sig undskyld lidt mere og et par hjerter.FX
Kære x savner dig rigtig meget og du må undskylde hvis jeg har været dum men ville du blive kærster igen ? Håber du kan tilgive mig kh ….. ps en person der savner dig.
det tror jeg hun ville blive glad for.
håber jeg kan hjælpe🙂🤗 held og lykke

  • Anonym, Pige, 16 år

Okay hør, i den tid du går efter hende alt den tid ku du bruge på også arbejde på dig selv også gøre så hun fortryder at hun ikke har dig mere også får du det meget bedre, like du er kun 14 år kærlighed er slet ikke så vigtigt som du tror det er lige nu, når du bliver ældre så er det måske men når man er teenager så er det ikke så vigtigt som vi tror, vi er kun små unger der prøver også finde ud af verden, og det skal du os men jeg ka give dig et råd for livet “Aldrig lad en pige/dreng komme i vejen for din drøm” Så alt den energi du bruger på også være trist den ka du bruge på også arbejde på dig selv træne hygge med vennerne osv lev dit liv som om det var din sidste dag, og jeg tror på du kan klare! Og jeg ved hvordan det er og her kan jeg give dig lidt håb jeg var forelsket i en pige og jeg troede det var en god ide også gå efter hende men det blev kun værre og værre derfra fordi jeg trak mig ned hver gang hun afviste mig meeen lige siden jeg tænke sårn “Jeg har ikke brug for hende” Så blev det meget mere lige pludsig skrev flere piger til mig og fik en kæreste og hende har jeg været sammen med i 5 månender, hvis du vil have kærlighed så skal du gå igennem alt den smerte det gøre ondt men du kan godt ikke lad en pige komme i vejen for dig!

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej med dig!
Du skrev i dit brev at hun troede at du var utro. Så selvfølgelig skal i få snakket om det, spørger hende om hvad det er der gør at hun tror at du har været utro og forklar hvad der rigtig skete..
Jeg synes at du skal skrive at du savner hende og sende hende hjerter og få hende til at føle sig dyrebar. Det er hun sikkert os, sådan som du beskriver hende 😉 . Jeg synes at i skal mødes face to face, da det gør det mere personligt selvom der kan være akavet stemning.

Det kan også være at hun ikke er den rette og at du fortjener bedre. Det kan du nok selv mærke hvis det er. Du skal nok få din pige til sin tid! Held og lykke 🙂
Kærlighed er svært at finde ud af “hi”

KH. pige på 12 <33

  • Du er perfekt lige som du er! :), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat