Brev

gider han mig overhoved?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det lyder ik som om han er det værd. Det kan også være fordi nogle gange har vi drenge brug for bare lige lidt tid væk fra vores kæreste nogen åbner ik hendes snaps mens andre ik svarer. Hvis han har gjort det siden i kom sammen ville jeg nok prøve at komme over ham, så er han ik det værd!

  • Anonym, Dreng, 14 år

han er ikke det værd. jeg synes ik han fortjener dig, når du er den eneste der prøver at holde jeres forhold i gang. det kan være svært at se når ens kæreste er uvenlig, man vil helts tro det bedste. Du skal nok komme videre 🙂

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej 🙂
Det lyder ikke lige umiddelbart som den bedste kæreste du har dig.
Efter min mening, skal begge tage initiativ i et forhold, eller kommer der ikke noget godt ud af det. Du lyder virkelig til at kunne lide din kæreste, hvilket jeg synes er dejligt.
Et råd jeg vil give dig er, at tage fat i ham og forklar ham, hvordan du har det og vær ærlig. Så er chancen for at han lytter meget større.
Ud fra det du skriver, vil jeg ikke påstå at han er det værd. Du fortjener en der elsker dig, og som virkelig værdsætter dig. Ikke en som aldrig tager initiativ eller hellere vil spille end at svare dig.
Jeg håber du kan bruge mit råd og held og lykke 🙂

Knus

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat