Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej jeg har et spørgsmål….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, det er et godt spørgsmål og slet ikke mærkeligt. Jeg synes det lyder som om du egentlig ikke helt ved om du har lyst har til at bruge makeup, men måske mere føler dig presset til at gå med makeup fordi dine venner gør det.
Jeg bruger ikke makeup fordi jeg ikke føler mig tilpas med det, så lægger kun en meget naturlig makeup hvis jeg skal noget som til en konf eller andet i den “finere” ende.
Mine venner har nogle gange lidt svært ved at forstå det men de acceptere alligvel, da det jo er mit ansigt og derfor mig der bestemmer om jeg vil bruge makeup eller ej.
Makeuppen kommer ikke til at være grim fordi du bruger briller, den ligger man bare “normalt” (som du vil gøre det) og et godt råd er at bruge en setting spray så du ikke får smurt makeup på dine briller eller de laver en kant.
Håber du kan bruge svaret <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det kan man sagtens!!! På pinterest er der nogle rigtig fine billeder du kan blive inspireret af til det

  • Anonym

Det kan man sagtens også selvom at du har briller!

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat