Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvad synes andre om mit tøj?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey! Ikk Lyt Til Dem De Går Jo Det. Tøj Som de Syntes er På Mode Du Skal bare Være dig Selv og Gå i den Tøj Stil du Har Lyst Til Bare du er Enig Med dig Selv:)

  • ???, Pige, 11 år

Du skal bare købe det tøj som du vil og være ligeglad med hvad andre tænker 🙂

  • D, Pige, 15 år

Hejsa!

Du skal være ligeglad, for ligesom at du går og tænker: ” Hvad synes de andre om min tøjstil?” Så går de andre også rundt og tænker det. Bare gå i det tøj du har lyst til, alle de andre går jo alligevel selv rundt og tænker på hvordan andre synes om den måde de ser ud på, så vær du bare ligeglad.
Tænker heller ikke at de andre går op i hvad du har på, for jeg meget ligeglad med hvordan de andre ser ud, bare de er søde så det fint.
Venlig hilsen Lille Mig

  • Lille mig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat