Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Virkelig lange og mørke ben hår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey! Jeg er en pige men tænker stadig jeg kan svare 😉
Du skriver at du har langebenhår. Det er helt normalt og total ligemeget. Hvis det provokere dig kunne du jo snakke med en forældre om at købe en engangsbarber.
Så ved du om det er noget for dig
Og en lille ting ting, hvis det er fordi du er flov over det foran pigerne så skal du vide vi er røvligeglade

  • Pigem, Pige, 16 år

Det er helt normalt at have hår på benene. Både for piger og drenge. Og nogen drenge vil synes det var snyd at du har så lange hår. Og piger vi ikke lave sjov med det. Fordi de fleste piger kan knap nok lide deres egne hår på benene. Der er sikkert også nogen drenge der ikke for så lange hår på benene. Men hvis nogen driller dig så sig det til en lærer/forældre og sig stop til dem! Så vær glad for dine hår og dig selv. Du er perfekt som du! Husk det!❤🥰

  • pige🥰, Pige, 15 år

Hej dreng på 14.
Jeg har aldrig mødt en eneste dreng/mand, der overhovedet skænker det en tanke, om en anden dreng/mand har lange hår på benene, så det ville jeg slet ikke bekymre mig om. Min egen behåring på benene er nok meget som gennemsnittet og jeg har aldrig nogensinde oplevet en pige kommentere det. Jeg tror også de er fuldstændig ligeglade, som flere allerede har skrevet. Du er god nok som du er, det er helt naturligt at have hår på benene.

  • Simon, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat