Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne tabe mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg kan forstå, at du gerne vil tabe dig. Det er helt okay:) husk at du er god nok ligemeget hvad du vejer. Det gør ikke noget at spise slik en gang i mellem, for det smager sku bare godt altså, og det giver også livsglæde.

Det vigtigste er at du, som de andre allerede har skrevet, spiser varieret. Spis lidt af hvert, og især massere af dejlige grøntsager, for de kan altså også noget. Og så bare spis når du er sulten, og stop når du er mæt.

Daglig motion er også vigtigt. Jeg kan godt lide at gå eller cykle lange ture, nogle gange alene, men også sammen med min mor eller en ven:)

Jeg styrketræner også derhjemme, fordi jeg synes, det er sjovt. Jeg har heller ingen vægte, så jeg bruger bare store plasticflasker med vand i, og det fungere meget godt. Jeg plejer at proppe flaskerne i en stofpose, jeg binder knude på, og sådan kan jeg lave en endnu tungere vægt.

Husk at du skal finde en form for motion som gør DIG glad.

Jeg håber sådan, at du finder ud af det:)
forsat god dag

Hilsen en pige på 16

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Det er meget normalt gerne at ville tabe sig og det er super at du har taget initiativet nu det er det du ønsker.
En god måde at tabe noget vægt er at spise med måde. Det er selvfølgelig helt i orden at spise et stykke slik af og til, men hvis man varierer sin kost kan man sagtens tabe noget vægt uden rigtig at gøre det store.
Evt. sukkerfrit slik.
Hilsen pige, 18 år

  • S, Pige, 16 år

Ok, jeg har været i samme position som dig for 2 år siden.

Når det lommer til at tabe sig handler der både om at træne men mest det man spiser.

Find noget der interessere dig som er træning, jeg købte for eksempel et Vr Headset Det fik mig af tanker af snacks og det fik mig også op og bevæge mig.

I forhold til mad, kommer det til at være svært, men 100% muligt. Tip 1, Brug en mindre tallerken når du spiser, din hjerne tager ikke ligeså meget, Tip 2, Drik meget vand, det kan hjælpe med ikke at tage nogle snacks eller føle dig sulten

Jeg har også talt kalorier, en på din alder skal cirka have 2000 – 2500 kalorier. Kig på hvad du måske spiser og se om der er mange kalorier i, hvis der er kan du spise noget mere sundt, Hvidt brød til fuldkorn, slik til grøntsager eller popcorn.

Det er selvfølgelig svært men det er nemmere når man kommer ind i en rytme.

  • Sch, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat