Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vejer 67 kilo og ingen gider at tale med mig

Hej
Jeg er meget usikker på min krop og er begyndt at spise mindre. Jeg er 12 år og vejer 67 kg og er 164 høj jeg føler det er alt for meget og det er også derfor jeg ikke spiser så meget som jeg plejer.

Det er ikke kun det der går mig på men også at jeg føler ikke rigtigt at der er nogen der gider mig fordi der er ingen der fortæller mig noget og heller ikke gider at sige noget når jeg spørger om hvad de snakker om. Jeg tror lidt det er fordi folk synes jeg er irriterende da jeg har prøvet at lægge mærke til hvordan jeg er overfor andre og synes selv jeg virker irriterende altså at jeg er sådan en person jeg ikke ville synes om

Der er heller ikke nogen drenge der gider at tale med mig udover dem som mine veninder taler med som jeg så lidt bliver ført i samtaler med.
Vil dog gerne også have nogen nye pige venner men er ikke den person der bare kan gå over og tale med en fremmed da jeg altid begynder at overtænke og sige til mig selv at de bare vil ignorere Mig og tænke jeg var kikset eller grine ad mig.

Jeg har også den her veninde som nu er ved at blive bedste veninder med min anden veninde hvor de kan finde på bare at løbe uden at sige noget til os andre det går mig virkelig meget på da det på en måde var mig der fik dem til at blive så gode venner fordi jeg gik i klasse med den ene og der talte jeg meget med hende og så begyndte hende den Anden at være sammen med min klasse og så skulle alle klasserne så lægges sammen hvor vi så alle kom i klasse sammen og de første uger gik det super men så begyndte der så at ske det jeg fortalte om så ja.

Hvordan kan jeg blive sikre på min krop og måske blive tyndre?

Hvordan får jeg folk til at stole på mig igen og ikke virke irriterene?

Kan jeg gøre så drenge gider at snakke mere med mig?

Hvordan får jeg sagt til mine veninder At jeg føler de ikke gider at være sammen med mig uden at virke som om jeg ikke vil have at de er sammen uden mig men bare at jeg føler mig uden for?

Kh problemet

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

det gør jeg ikke men jeg vajer 46,5 kg

ps syntes det er ok at vere over vegtig det er rigtig sånd for dig ps håber du for det bedre

  • Filippa, Pige, 10 år

Hej søde pige!
Det lyder som om du har det svært, men man kan godt få hjælp. Jeg har nu været på Julemærkehjem i ni ud af ialt ti uger, og det har virkelig gjort mig både mere social(flere venner), mere selvtillid og jeg har også tabt mig(selvom det egentlig ikke var meningen)! Prøv at tjek deres hjemmeside ud: http://www.julemaerket.dk
Hvis det lyder som noget der kan hjælpe dig, synes jeg, at du skal snakke med dine forældre om det og sende en ansøgning.

Alt det bedste til dig!!
Kærlig hilsen M

P.S. du er helt perfekt, lige som du er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mia Maia, Pige, 12 år

Hej

Du lyder altså som en super sød pige og jeg tror faktisk at en stor del af problemet er det mentale. Jeg kender det godt selv, fordi når man først er blevet holdt ude/ignoreret én gang begynder man (i hvert fald i mit tilfælde) at pille sig selv ned og tænker bare at man ikke er god nok.
Prøv at begynd med små trin som fx at starte med at gå hen til din veninde og hør om du ikke må være med til at læge/være sammen med din Venninde der og hende den anden i det næste frikvarter, eller spørg om i ikke kan sidde og spise sammen i spisefrikvarteret.
Jeg har også selv prøvet at blive ignoreret mindst 100.000 gange og det er ikke en særlig rar følelse! Jeg ved at det er svært at komme med i fællesskaber når man er blevet lukket lidt ude. Mit bedste råd må bare være at du virkelig skal tro på dig selv og måske spørge voksne om et lille skub i den rigtige retning.

Omkring det med din vægt har jeg også været ret usikker fordi jeg har stort set altid været den der har vejet mest af pigerne i mine klasse og i mine tidligere klasser. Jeg prøvede ligesom bare at begynde at dyrke noget sport. Jeg begyndte til svømning har bare været forelsket i det siden. Efter nogle år kan man se på min krop at det i hvert fald har gået i den rigtige retning nu og jeg har det faktisk helt fint med den nu.

Lige sidste ting: prøv måske at gå til en lærer du stoler på og fortæl det, så er jeg sikker på at de nok skal hjælpe dig lidt videre i skolen og med vennerne;)

Fortsæt god dag<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat