Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad min stil er

Jeg ved ikke helt

hvad min stil er

jeg kan både rigtig godt lide glimmer bling

og altså noget

men jeg kan også godt lide

det der meget “populært”

eller det der er mange

der går rundt i nu

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Prøv dig frem. Det er den bedste måde at finde ud af det på. Jeg har heller ikke rigtig fundet “min stil” endnu, men jeg ved hvad jeg kan- og ikke kan lide. Du er også kun 11 og behøves ikke at bekymre dig så meget over det. Ha’ en rigtig god dag, og held og lykke.

  • Anonym

Hej
Det bedste råd er bare at prøve dig frem. Jeg havde heller ikke fundet min stil da jeg var 11, så jeg havde bare det tøj på som jeg følte passede godt til mig. Efter noget tid fandt jeg ud af at det tøj som jeg følte mig bedst i var meget det samme, så det blev lidt min stil.

  • L, Pige, 14 år

Prøv dig frem! Og du behøver jo ikke kun have en stil. Jeg går nogen dage i noget som hedder “Kookcore Style” Og andre dage “Den populære stil (Som du snakker om) Og du kan jo prøve dig frem og lave en blanding af, hva du ka li.

Og man behøver jo ikke have en stil, bare gå i tøj du kan li 🙂

Håber det hjalp- xo

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat