Brev

Utilfreds med min krop

Hej jeg hedder X

jeg er 11 år gammel

og synes jeg er tyk og grim

og er bange om

hvad andre siger om mig

MVH X

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 11 år
Det er helt nomalt at man synes, at ens krop ikke er så pæn. sådan har rigtig mange det. men man kan gøre nogle ting for at få det bedre med sin krop. Man kan begynde at løbe eller træne eller lave andet sport engang imelem. og man kan spise lidt sundere. og man kan finde noget pænt tøj man kan li at gå i. Det behøver ikke at være dyrt. det kan være second hand. Måske kan du få hjælp til det.

  • Anonym, Dreng, 14 år

For mig hjalp det at gøre noget ved det. Det at give sig selv noget værdi ved at behandle sig selv bedre. det kunne være at dyrke motion, sætte håret, god hygiejne.

Håber det kunne hjælpe

  • O, Dreng, 19 år

Hejj
Jeg er sikker på du er mega smuk lige som du er☺️
De fleste mennesker er mega gode til at finde fejl og kritisere sig selv. Derudover så sammenligner vi os hele tiden med andre mennesker.
Fx. Vores venner eller influensers på sociale medier. Det burde man egentligt ikke gøre for vi ser alle forskellige ude og er perfekte på vores helt egen måde:)

Måske du kender det hvor man bare føler at alle ens venner er mega flotte, men man synes det modsatte om en selv.
Sådan har jeg ihverfald haft det, men det hjalp mig at tænke at hvis jeg synes at de alle er smukke på hver deres måde synes mine venner helt sikkert også at jeg er smuk😊
Så jeg tror ikke at dine venner går og siger at du er grim, for det gør venner ikke om hinanden. Dine venner har helt sikkert også noget de er usikre på

Og så er der også mega mange andre ting der betyder noget end udseendet. Fx. Ens personlighed

Håber jeg kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat