Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikkerheder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Helt sikkert, mange har problemer med sit udsende, jeg har selv tænkt disse tanker.

Mange siger lad vær med at ændre dig selv, det er halvt sandt, du skal kun gøre det hvis det er for dig og ikke for nogle andre

Men hvis du gerne ville ændre på dig selv, så kan du sagtens skifte tøjstil, spørg de piger hvor de køber deres tøj, det behøver ikke at være det der starter en samtale men bare snak om det hvis emnet kommer op, du kan evt også tage ud og shoppe med dem

Når det kommer til din krop, kan jeg ikke hjælpe med så meget, men vigtigt at du husker at du ikke må få et dårligt forhold til mad så du ikke for en spiseforstyrrelse

Typisk sætter folk kun billeder op af de specielle situationer hvor de er sammen med nogen, tror heller ikke de lave noget vildt vær dag, de tager kun billeder når det er spændende

Du må have en god dag – Sch

  • Sch, Dreng, 16 år

Hej pige på 13🤠

Jeg tror vi alle sammen har prøvet at være usikker på sig selv, hvilket ikke er rart.

Lige nu er jeg også selv i en periode hvor jeg har det ret svært med lig selv, og har svært ved at se løsninger eller udvejen.

Når det gælder Instagram skal du ikk tænke så meget over hvad andre lægger op. De lægger det op fordi de har behov for at vise andre hvilke få seje ting de laver. Man kan meget nemt blive i dårligt humør, så måske undgå at kigge for meget på det.

I forhold til det med de tynde piger, så skal du tænke på det meget forskeligt hvordan man udvikler sig og hvordan man ser ud. Nogen er tynde, andre har flotte former osv. Det svært at lægge tankerne væk, men øv dig i at lade vær med at sammenligne dig med andre og fokuser på de ting du kan li ved dig selv. Det faktisk bedst hvis du har lidt fedt på kroppen. +det meget vigtigt at du spiser til hvert måltid fordi din krop har brug for energi.

Start med at snakke med andre om hvordan du føler.
PS: Stilen kan du altid ændre, spørg nogen om de vil med og vær dig selv så skal det nok gå!
Jeg håber det kunne bruges:3 hav en god dag!

  • J, Pige, 14 år

Husk at du er god som du er og alle kan være usikre

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat