Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikkerhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

sig nogen gode ting dig selv vær dag. Og vær ikke hård mod dig selv. Også kommer det helt af sig selv❤

  • pige, Pige, 13 år

hej. vi alle har usikkerheder omkring os selv. og det er helt normalt. bare husk på at det er meget bedre at din krop er sund og frisk end den er lækker og hot. jeg er sikker å du er en skøn pige med så mange egenskaber. din krop er det sidste du skal gå og tænke på, bare vær glad for den holder dig i live og i gang hver dag<3

  • E., Pige, 16 år

Hej bestie, jeg kender dig ikke men ville bare sige at det er helt normalt at føle sig usikker. Ja, jeg har det også nogle gange på samme måde. Det er dumt at sammenligne sig med andre men det gør alle. Du skal bare vide at du er perfekt sådan som du er. Inden i og uden på.

  • M., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat