Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikkerhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er mange der har problemer med selvtilliden, det ved jeg! På den ene eller den anden måde. Det er heller ikke ok at de kalder dig grim. Jeg syntes du skal sige det til din lærer, for de kan hjælpe med at sige til klassen at man skal snakke ordentligt til hinanden.

  • Be nice :), Pige, 14 år

Årrg….. jeg bliver helt ked af det når du skriver det for jeg bliver virkeligt ked af det over at du oplever folk griner i stedet for at lytte…. Noglegange er det nemlig det der skal til, at en lytter til dig …. Og jeg forstår godt du ikke synes det sjovt for jeg kender selv rigtigt meget til det …. Men søde du – du er god nok som du er og du er ikke grim- jeg kan ikke de dig men jeg ved du ikke er grim….. dekan de andre bare ikke se. Du er smuk nok som du er, du er sød nok som du er …. Du er helt unik…. Jeg ved ikke om det hjælper dig så meget men jeg kan selv huske når jeg har fortalt noget og folk bare har grint eller ikke lyttet. Det slet ikke sjovt og faktisk slet ikke i orden. De ville jo heller ikke synes det var sjovt hvis det var dem. Har du sagt det til mor? At du bliver kaldt grim? Det er jo faktisk mobning. Og det er slet slet ikke okay. Overhoved ikke…. Du er intet at det de siger til dig. Det ved jeg! Men hvis mor er en af dem der griner kunne du sige sådan her: mor jeg bliver faktisk rigtig ked af det når du bare griner af mig, når jeg prøver at fortælle dig noget, kan vi snakke sammen om det? Du kunne også sige : jeg er rigtig ked af det mor, vil du lytte og snakke med mig om det uden at grine? Jeg bliver nemlig meget ked af det når du gør det. Jeg tror på du kan…. Selvom det er rigtigt svært , og hvis det ikke lige er mor som siger det kunne du stadig sige det. Du kunne også ringe til BørneTelefonen eller skrive til dem? Jeg ved at de rigtig gerne vil hjælpe og snakke med jer børn som skriver herind OGSÅ dig, sådan en dejlig og sød pige som dig skal helt sikkert ikke gå og være så ked af det eller noget om helst over det. Rådgiverne er søde og de griner ikke…. De smiler måske – men det kan du jo ikke se men de skal nok snakke med dig om det både hvis det er chatten eller sms du skriver over eller telefonen. Jeg har snakket i telefon med dem før og hun var simpelthen sød og forstående. – ja BørneTelefonen – de er søde derinde. Heller Lykke sødeste du- du er perfekt som du er <3

  • Saaraaaaaa, Pige, 14 år

Hej, jeg synes du skal sige det til en du virkelig kan stole på det kan være en søster/bror mor far, moster osv. bare en du virkelig stoler på. Du kan eventuelt også tage en snak med dem der gør det og sige at du faktisk ik synes det er så sjovt når de går og siger sådan noget om dig fordi der er rigtig mange der ik forstår at det er forkert i situationen og faktisk først ser hvor ked af det, det gør en når man får det sagt højt, og det kan være så mega svært, Det er nok de fleste der mobber med sådan noget hvis de oplever noget lignende eller har det svært og hopper så med på at køre på en anden person fordi man i den situation vil gøre alt for at folk ikke køre på en selv, men det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning fordi man skal behandle andre som man selv vil behandles, jeg synes du er mega sej at du åbner dig op fordi det er der rigtig mange der har svært ved, tag fat i dem der gør det og sig det ik er i orden og at det gør dig ked af det : )

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat