Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikkerhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år,
Jeg ved hvordan du har det, Jeg vil gerne sige at det selvfølgelig er normalt og have det sådan fordi der er mange der har det sådan som du har det. Men bare rolig du er ikke færdig med at udvikle dig endnu. Prøv og lade være med at tænke på det næste gang i har idræt🙂.

  • Anonym, Pige, 23 år

Prøv at tænke på at der måske er mange andre i din klasse der har det sådan.

  • Monique, 11 år

hej

står selv i samme situation men vil rigtig gerne hjælpe dig. er selv blevet drillet hvor der var en der grinte af mig men svarede bare at ingen er jeg perfekte og alle har skønhedsfejl. ingen er perfekte og du skal huske på at du ser ud som du gær og ingen skal have lov til at gøre dig noget. Det er enormt sejt at du tør skriver her in og st du endda lader os der så gerne vil hjælpe dig hjælpe.

  • anonym pige med samm, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat