Brev

Usikker på min tissekone

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde ….. sejt du skriver….. jeg forstår dig rigtig godt og jeg kan godt forstå du er ked af det og mange piger har det som dig- også mig….. det her med at føle at det ene eller det andet er forkert men du skal vide at du er god nok og det er godt nok. Vi ser alle forskellige ud med vores tissekone og jeg synes det lyder fint og helt normalt. Jeg har det også skidt med min tissekone fordi jeg synes den ser forkert ud men jeg synes ikke det lyder forkert ….. men jeg forstår godt det er svært og jeg kan godt følge dig i at det er svært. Men søde …. jeg tror måske ikke der er så meget sådan at gøre for at blive glad for din tissekone men du kan jo prøve at sige til dig selv hver dag du står på …. Så gå lige hen til spejlet og fortæl 3 gode ting om dig selv måske : jeg har noget flot tøj på i dag, min tissekone er helt fint som den er , jeg ser lækker ud i dag….. forkæl dig selv og gør noget godt og så kommer det nok helt af sig selv….. men søde du kan også skrive til sexlinjen eller BørneTelefonen…. Deres chat …. Måske ….. men heller Lykke sødeste ! Du sej. !

  • Sara, Pige, 14 år

Jeg har selv kønslæber der hænger forneden. Det var jeg meget ked af og usikker over. Jeg var sikker på det var en hindring for at en dreng overhodet ville synes om mig. Men nu har jeg været sammen med to drenge, og ved du hvad? De var helt ligeglade, de var bare jublende lyklige over at jeg havde en fisse og at de måtte komme til den. Jeg fik såmænd bare ros for den. Så nu har jeg det meget bedre med mine private dele. I øvrigt kalder jeg den fisse eller skede og ikke tissekone for det synes jeg lyder barnligt og ikke særlig sexet. Op med humøret – du skal nok komme til at holde af din…fisse!

  • PR, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat