Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 16

jeg har også været meget usikker da jeg var yngre og jeg er stadig lidt usikker men jeg er begyndt at lære at min krop er ikke som alle andres og den skal! ikke være ligesom alle andres og jeg kan spise ligeså meget usundt som jeg vil. men mit bedste råd er nok at du skal prøve at sige nogen gode ting til dig selv som fx det er okay ikke at være som andre, jeg er god nok som jeg er. jeg ved godt det lyder uoverskueligt men det hjælper faktisk det var det der hjalp mig med at blive mindre usikker på mig selv. jeg håber at du får det bedre og din selvtillid bliver bedre <3

  • anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 11

Jeg har også været meget usikker på mig selv! Men det bedste du kan gøre er at blive ved med at sige til dig selv at du er god nok som du er! Og at det er lige meget med andres meninger, og din der tæller…. Og håber det virker ellers så gå til en voksen.

  • Freja, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat