Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vær lige glad med andre tænker om dem du er perfekt som du er! Og ome tv er et dårligt sted at være der er folk der hiver i den og har sex der inde. Det er ikke noget rart sted at være og SLET ikke når du er usikker❤

  • pige🥰, Pige, 13 år

Hej søde. Øjenbryn er egentlig bare virkelig irriterende og det tror jeg næsten alle kan relatere til. Det er de færreste som har “perfekte” øjenbryn. Jeg synes dog ikke at det lyder som om dine øjenbryn er uperfekte, de lyder virkelig smukke! Jeg har altid haft meget lyse og små øjenbryn.. men hvis du føler dig komfortabel med at plukke dine øjenbryn, så synes jeg at du skal blive ved. Hvis du egentlig helst ikke vil plukke så la’ vær. Når nogen siger noget til dig om dine øjenbryn så sig enten “Hvorfor har du brug for at gøre mig trist?” Eller bare ignorer det. De gør det jo for en reaktion😖💓 Kh Mig

  • Hjælperen, Pige, 16 år

Jeg er helt sikker på at dine veninder ville ønske de havde dine naturlige flotte bryn, så se det hellere som et enskab, i stedet for en dårlig ting . Det tager alt for meget energi og gå at tænke over nogle øjenbryn.

  • pige på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat