Brev

Useende

Hej.

Jeg er en pige på 13 år.

Jeg har meget svært ved mit useende.

Jeg er meget usikker på mig selv.

Jeg vil gerne lære at elske mig selv men jeg ved ikke hvordan.

Håber i kan hjælpe:)

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv haft lidt problemer med min selvtillid men jeg lærte at jeg ikke skal tænke på hvad andre tænker men hvad der egentlig betyder noget og det er overhovedet ikke udseendet

Håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej jeg er heller ikke den mest glade for mit udsende men jeg elsker mig selv på den måde jeg er på og ikke hvad andre syns jeg er måske ikke den pæneste jeg jeg har så meget andet og byde på og det er jeg også sikker på du har jeg tror du er pænere end den smukkeste pige på jorden vi har andre ting der er vigtigere livet end ens udsende håber du kunne bruge det!

  • Amalie, Pige, 13 år

Kære pige på 13.

Jeg har selv stået i et dilemma som dit, og det jeg gjorde var super enkelt, og det virkede.

Jeg gik op foran mit spejl hver dag, tog alt mit tøj af (Så jeg stod nøgen, selvom det kan virke grænseoverskridende) + (Og makeup for den sags skyld), og så vendte og drejede jeg mig hele tiden.

Jeg fokuserede på de smukke ting ved min krop, og tænkte meget at andre også ser sådan ud, og det er ikke mig der er noget galt med, det er os alle sammen. For vi er alle ens, men alligevel så forskellige. Jeg fortalte mig selv hvor smuk og naturlig jeg er, for det er super smukt hvis man tør at være naturlig.

Til dagligt vil jeg også gerne sige, at hvis du bruger make-up, burde du skære ned for det eller stoppe helt med at bruge det, for det hjælper ikke.

Du er smuk som du er, og du er sikkert en pisse sød og smuk pige, det er jeg sikker på.

Håber mit svar hjalp dig (: Håber du får det godt i fremtiden og at du bliver mere comfortble omkring din krop.

Knus og kram sønderjyden.

  • Sønderjyden, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat