Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

UREN HUD DRIVER MIG TIL VANVID

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg kender godt det med at have uren hud. Selvom man bruger produkter der skal gøre det bedre kan det ikke altid være at de hjælper. Jeg brugte mange forskellige produkter før jeg fandt den rigtige. Jeg bruger Avène Cleanance Comedomed. Den hjælper mod bumser og hudorm. Jeg bruger også deres Cleanance Cleansing Gel. Jeg ved ikke om det er noget der kan hjælpe, men håber at du finder det rigtige produkt.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hvor er det ærgerligt, at din hud generer dig så meget. Jeg synes du skal gå til lægen, de kan nemlig finde den rigtige løsning og udskrive præparater til dig. Derudover kan man få nogle cremer bl.a. i Matas og på apoteket, som er specialdesignet til uren hud, de kan købes uden særlig henvisning fra lægen.
Jeg håber du finder den rigtige løsning

  • J, Pige, 18 år

Hej. Kæmper selv med akne og grunden til det er ikke altid uren hud. Hvis du vasker ansigt morgen og aften med den rette ansigtssæbe til din hudtype og du stadig får bumser, så kan grunden være at det er dine hormoner, som er grunden til det. Derfor synes jeg du skal bestille tid til lægen, og så kan lægen vurdere om du skal have en bestemt creme mod det
🙂 Jeg gjorde det samme. Og lægens creme hjalp meget. Held og lykke!

  • Anna, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat