Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udseende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Det er super nederen at blive kommenteret på, forstår godt at det ødelægger din dag! Folk kommenterer kun for at lede opmærksomheden væk fra deres egne usikkerheder, og så er de ligeglade med, om det går ud over andre:(
Måske er de bare misundelige, for tænk på, at hundredevis af mennesker er blevet forelsket i nogen med samme næse som dig, og har ført den videre til de næste generationer<3 Ved godt, at det ikke nødvendigvis ændrer noget, men det er godt at have i baghovedet:)
Sig det til nogen du stoler på, så de kan bakke dig op!

  • Mig, Pige, 15 år

Folk gør det bare for at spille smart overfor sine venner. Det gør det ikke bedre, men sådan er det desværre. Jeg har også prøvet det, men hvor de kommenterede på min tøjstil. Og det er ubehageligt.
Måske kunne du sige det til de voksne, og så kan de måske sige noget til dem der gør det.
Men bare husk på at alle kroppe er forskellige og at alle har deres egne usikkerheder. Der er ikke nogen der ser forkerte ud. Og der er slet ikke noget galt i at se anderledes ud.

  • Noa, 14 år

Hej kære 15 årige pige forstår du er ked af det ignore og hvis personerne fortsætter sig STOP det går over stregen jeg kan ikke ændre min udseende og jeg er glad for den jeg er og jeg ved hvordan det føles jeg er blevet mobbet med mine øjne og min hud farve jeg forstår dig rigtig meget og nogen gange vil man bare ind i et mørkt rum og side der og tænke men det nytter ikke jeg synes du skal tage hænderne ud af munden og Vær dig selv du er sikkert en fantastisk person Og dit udseende er ikke noget du kan ændre jeg kan ikke ændre mine øjne eller min hud farve nogen folk kalder mig thing thung øjne og hvad så jeg er glad for mine øjne jeg håber det var svar nok

  • Hilsen✌️🥰, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat